Munka ami mindennél jobban fizet?

Bizonyára mindenki nagyon szeretne már egy olyan munkát, amivel a lehető legtöbbet tudtok keresni, a legrövidebb idő alatt. Na, én most mutatok nektek egy alternatívát, viszont van benne egy kompromisszum, vagy nincs. Ez attól függ, hogy rendelkeztek-e legális, rendőrség által kiállított vadászengedéllyel, vagy sem.

Bizonyára mindenki találkozott már a szerveren vadállatokkal, ami előtt talán értelmetlenül állt. Nos, szeretném most nektek bemutatni a vadászat rendszert.

Első teendő, hogy beszerezzétek a vadászpuskát. Ennek egy előfeltétele van, a fegyverengedély. Ahhoz, hogy legálisan jussatok a vadászpuskához, a rendőrség fórumrészlegén kell igényelnetek engedélyt. Ezt megtehetitek ezen a linken: https://forum.octans.hu/index.php?board=95.0.

Amennyiben sikerült megszerezni az engedélyt, és odaadta a rendőrség, valamit ki is sikerült váltani a rendőrségen, úgy a következő lépés a fegyver beszerzése.

Ehhez, látogassatok el a fegyverboltba, például a Marketen.

Szerezzétek be a boltban a fegyvert.

A vadászpuska ára $60.000. Aggodalomra semmi ok, ha ügyesen csináljátok, én garantálom nektek, hogy gyorsan megtérül a befektetés. Ha sikerült megszerezni a fegyvert, irány keresni a célpontokat. Javaslom, hogy nézzetek szét minden erdős, füves, bokros területen, főleg a városon kívül, Red Countyban.

Ha sikerült megtalálni a célpontot, próbáljátok meg a lehető legkevesebb lövésből kiiktatni, hiszen minden lőszer számít, mivel minél kevesebbet használsz egy állathoz, annál nagyobb profitra fogsz szert tenni.

Ha sikerült leteríteni az állatot, a következő teendő megnyúzni azt, vagy elkészíteni a trófeáját. Ehhez nincs másra szükség, mint egy sima késre, vagy egy pillangókésre. Az állathoz érve nincs más teendő, mint rákattintani a bal egérgombbal, és kiválasztani, hogy trófeáját, vagy bőrét szeretnénk megszerezni.

Ha sikerült kiválasztani, egy minigame vár ránk, ami nagyon könnyen teljesíthető.

Ha sikerül teljesíteni a minigamet, autómatikusan megkapjátok az itemet. Tipp: Egy körben próbáljatok meg összegyűjteni minél több állat trófeáját, vagy bőrét, mielőtt leadni mennétek. Ha sikerült összegyűjteni ezeket, irány eladni azokat, az öreg vadásznak. Megtaláljátok őt a Blueberry-Montgomery között félúton lévő hegy tetején, a roskadozó kunyhóban. Ha megtaláltátok őt, húzzátok rá az eladádni kívánt itemet, hogy kifizessen titeket. Mindegy, hogy bőrt, vagy trófeát adtok el, mindkettő ára $300 lesz, darabonként.

Jó szórakozást!

Tipp: Vadászpuskát és lőszert szerezhetsz illegális úton is, akár még olcsóbb áron. Kérdés, hogy szeretnél-e kockáztatni, vagy biztosra mész?