Fegyvercsempészet

Bevezető

Bizonyára mindenki egyszer eljut oda, hogy egy maffiába, vagy bandába tartozzon. Ez a rendszer triviálisan az ő életüket színesíti legfőképp.

A fegyvercsempészet hajó alapú az új rendszerben. Az egyes maffia- és banda frakciók vezetői látják a térképükön megjelenítve a fegyvercsempész segítőit.

A fegyvercsempészet megindításához 3 rendvédelmi frakciós tag jelenléte szükséges a szerveren. Rendeléssel működik. Rendelni csak maffiák és bandák leadere tud.

Fun fact: A hajók teljesen szinkronizáltak, akár azt is megtekinthetjük, hogy hogy fordul vissza a hajó, vagy hogy ér ide.

A lényeg

A segítőktől kell venni naponta GSM Modifiert és egy telefonszámot. A GSM Modifier és a telefonszám egy napig érvényes csak.

A GSM Modifierrel azonban vigyázni kell, mert egy kisebb környezetben (körülbelül tíz méter) a telefonhívásokat (ha nem a fegyvercsempészhez irányul), továbbá a rádiózást is bezavarja, ezáltal illegális itemnek minősül. Egy ember vehet 1 db Modifiert, és több ember is használhatja azt (több ember hívhatja a fegyvercsempészt azon keresztül, ha bekapcsolja).

Felhívva a telefonszámot a fegyvercsempésszel társalgunk. Érdemes végighallgatnunk, ha elsőre hívjuk, mert mindent elmagyaráz.

Egy példa beszélgetés gif-ben:

A beszélgetés.
A beszélgetésben az árak tájékoztató jellegűek, bármikor változhatnak éles szituációban!

Miután a rendelés leadásra került, a hajó elindul. Ezt jelzi a térkép is:

A hajó helyét jelző blip

Ezután nincs más teendőnk, mint a hajóhoz menni. Miután a hajónk a parthoz ért, egy értesítést is kapunk róla:

Az értesítés

A hajóhoz érve ennél az NPC-nél kell kifizetni a rakomány értékét:

A kifizetés módja + infóval
A kifizetés sikerességéről a chatben is kapunk visszajelzést

Ezután nincs más dolgunk, mint pakolni a ládákból. Ezt a ládákra bal klikkel kattintva tehetjük meg. Ekkor jön elő ez az interface:

A kivétel mennyiségét a – + gombokkal, vagy szám beírásával szabályozhatjuk