Az új bányászrendszer

Sokak számára feltűnt, hogy a szerverre egy új lehetőség került be, amellyel nem csak időt, hanem plusz bérkiegészítést is lehet keresni. A bánya mélyében érceket tudunk kibányászni, amelyeket aztán kis finomítással, eltudunk értékesíteni.

Hol található a bánya?

A bányát Blueberry alatt találhatjátok. A bánya alagútba belépve, megpillanthattok egy NPC-t, illetve egy liftet.

A liftet rögtön nem tudjátok majd használni, mivel bányászati engedélyre lesz szükségetek, amivel lemehettek majd a bányába.

Mit tegyek a kibányászott ércekkel?

A kibányászott érceket, még nem tudjátok elárusítani, ugyanis finomítani kell. A finomítást Los Santos-ban tudjátok megtenni, a Willowfield gyárában.

A finomítást sem lehet megkezdeni mindaddig, ameddig az ahhoz kellő engedélyt ki nem váltjuk. A kiváltott engedély után, a finomítóba belépve 6db gépet fogunk megpillantani.


A 6 különböző gép, a 6 különböző ércet fog finomítani [vas, ólom, réz, ezüst, arany, smaragd, illetve a rubin, amelyet nem kell finomítani!].

Hogyan működik a finomító?

A gépek mellett CP-k vannak kihelyezve, az ércek képeivel. A nálunk lévő érc képét megkeressük, majd beleállunk a CP-be, ekkor megjelenik egy ablak. Az ablakban a feldolgozás gombra kattintva, elkezdődik a feldolgozás.

Hogyan tudom értékesíteni a feldolgozott ércet?

Ezt a Los Santos Mall-ban (Plázában) tudjuk megtenni. A kórház felől érkezők számára, egyszerű lesz megtalálni az NPC-t, ugyanis számukra ez rögtön jobb kéz felől esik.

Bemegyünk a felvásárlóhoz, majd a már feldolgozott ércet ráhúzzuk, ezzel megkeresve a kis kiegészítésünket!